ShqipEnglish

VEGA sh.p.k

Lider ne ndertim dhe industrine ndertimore!
Gjithmone te prirur ndaj suksesit!
Vizion

Vizion

Misioni VEGA-s nuk ka ndryshuar që nga themelimi i saj.Për ne është i rëndësishëm kombinimi i integritetit,i punës së palodhur

Eksperience

Eksperience

Grupi VEGA-s konsideron se ka arritur një pjesë të mirë të objektivave të saj, nëpërmjet punës të palodhur në projekte shumë ambicioze

Siguri

Siguri

Qëllimi bazë i Vega-s në çdo projekt është mbrojtja e punonjësve të saj nga aksidentet dhe lëndimet dhe mbrojtja e mjedisit

Mjedisi

Mjedisi

Mbrojtja e mjedisit dhe parandalimin e ndotjeve. Vega ka në fokusin e vet ruajtjen e pasurisë mjedisore dhe respektimin total të saj

Shkarko