ShqipEnglish

Mjete

Betoniere dhe Pompa Betoni

Betoniere dhe Pompa Betoni

Mjete Transporti

Mjete Transporti

Mjete te Renda

Mjete te Renda

Parku I mjeteve te VEGES eshte I konceptuar ne menyre te tille qe te mbeshtes projektet deri ne zbatimin e tyre brenda afateve te caktuara dhe brenda standarteve te cilesise.  Numri I mjeteve eshte gjithmone ne rritje duke ju pershtatur keshtu dhe ritmit te rritjes se Kompanise.

Kompania VEGA disponon keto mjete:

 • 19 Kamiona vetshkarkues  :

Te markave te ndryshme si  ASTRA HD8,Benz Autros dhe Man me vit prodhimi 2007, me kapacitet mbajtes 14-15m3 dhe ngarkese Max mbi 25 ton.

 • 13 Eskavator

Te markave  Caterpillar 320B,c,325,Liebherr 904,914,922,934, fuqi motorrike 100 kw deri 147 kw , kapacitet  kove nga 0.87 m3 deri 1.87m3,  vit prodhimi 2001 deri 2007.

Keto eskavator mund te punojne edhe me cekic pneumatik.

 •  7 Fadroma

Te markave te ndryshme si Caterpilar,Fiat dhe Liebherr, fuqi motorike deri ne 150 kw, kapacitet kove deri 402m3 dhe vit prodhimi 2003-2007

 • 25 Autobetoniere.

Te markave Benz,Man dhe Astra HD8 , vit prodhimi 2000-2008, kapacitet mbajtes 10-12m3.

 •  6 Pompa betoni

Te markave Man,Benz dhe Astra, vit prodhimi  2000-2007,  lartesi 26,32,36,41 dhe 44 m.

 •  1 Grejder

I tipit H12, vit prodhimi 2003.

 •  9 Autovinca

Me peshngritje nga 1.2 ton deri ne 60 ton ( pingueli).

 • 1 Vince Kulle

Me lartesi 52m, peshngritje 5 ton.

 • 2 Sennebogen 835 M&835 R

Kapacitet Ngrites 4.3 ton deri n 18.7 ton.

 •  8 Terheqes (Koke kamioni)

Keto terheqes punojne me kazan ,trail dhe Karelon,Jane te markave Reno,Iveco-Stralis dhe Volvo, vit prodhimi 2000-2006.

 • Bot Cimentoje

kapacitet 30 ton.

 •  6 Rrula  

Te markave bomago ,Ammann, me peshe 2 ton-21 ton.

 • 4 Sonda  

Qe sherbejne per hapje pilotash te  diametrave te ndryshem me thellesi  deri 57 m,  vit prodhimi  1999-2010