ShqipEnglish

Impiant Prodhimi Inertesh


Impiant Prodhimi Inertesh Kruje
Impiant Prodhimi Inertesh Rreshen
Impiant Prodhimi Inertesh Tepelene
Impiant Prodhimi Inertesh KukesVEGA eshte nje nga prodhuesit dhe furnizuesit me te medhenj te inerteve ne Shqiperi, fale investimeve te vazhdueshme ne impiante dhe specialist.

Prodhimi mesatar vjetor eshte afersisht 300.000 m3/vit dhe kryesisht konsiston ne:  granil, rere, stabilizant, gur mali, zhavorr etj.

VEGA disponon 8 impiante te prodhimit te inerteve:

 • Impiant fiks :                          
 • Tipi:  MIX                              Kapaciteti: 120M3/H                 Vendndodhja: KRUJE  
 • Impiant fiks :                                                  
 • Tipi:  MIX                              Kapaciteti:   80M3/H                 Vendndodhja: RRESHEN
 • Impiant fiks:
 • Tipi:  MEM MACHINE EDILE     Kapaciteti:  50 M3/H                 Vendndhodhja:  TEPELENE
 • Impiant fiks :
 • Tipi: MEM 7                            Kapaciteti:  120 M3/H               Vendndhodhja:  KUKES 
 • Impiant mobil :                       
 • Tipi:  TEREX PEGSON              Kapacitet:   150M3/H                Vendndodhja: RRESHEN  
 • Impiant mobil :                        
 • Tipi:  HARDLEY                       Kapacitet:  50M3/H                   Vendndodhja: TEPELENE    
 • Impiant mobil :
 • Tipi:  TEREX FINLAY                Kapacitet:   120M3/H                Vendndodhja:  KUKES
 • Impiant mobil :
 • Tipi:  EXTEC                           Kapacitet:   250M3/H                Vendndodhja: RRESHEN 

Produktet tona jane perdorur dhe perdoren ne disa projekte te rendesishme ne vend si:

“Ndertimi I terminalit dhe sheshit ne Portin e Durresit”, “ Rehabilitimi I kalates 10, Porti Durres”,  “ ndertimi I rruges Milot-Fushe Kruje”, “Autostrada Kukes-Morine (Lot 1 dhe Lot 2), etj.