ShqipEnglish

Impiant Prodhimi Asfalti


Impiante Prodhimi AsfaltiMe qellimin per te zgjeruar aktivitetet e Kompanise dhe produktet, VEGA investoi per blerjen e nje Impianti per Prodhim Asfalti me kapacitet te larte dhe me sistem kontrolli elektronik me te fundit duke I ofruar klienteve nje produkt me cilesi te garantuar.

Tipi: ERMONT PLANT

Kapaciteti: 160 T/H

Koha e cmontimit dhe montimit ne kantier : 14 DAYS

Energjia e konsumueshme : 250-300 KW/H

Vendndodhja: TEPELENE

Ky impiant ka nje proces pune te vazhdueshem, me depozit pritjeje me kapacitet 50 m3 dhe me system ngrohjeje per produktin final, gjithashtu eshte pajisur me 450 filtra te cilat evitojne 100% ndotjen e ambjentit gjate procesit te prodhimit te asfaltit.