ShqipEnglish

Projekte

Seksioni Rrugor Dames-Tepelene; Koridorri Veri-Jug

Pershkrimi I punimeve kryesore:

 •          Punime dherash
 •          Punime ne trupin e rruges dhe asfalt
 •          bordura
 •          Kanale anesore
 •          Mbrojtje skarpate
 •          Mbushje
 •          Pilota
 •          Ankora
 •          Drenazhe
 •          Ura
 •          Nenkalime dhe tombino