ShqipEnglish

Projekte

Rruget e Aksesit Banje, Hidrocentrali Devoll

Pershkrimi I punimeve kryesore:

  •  Punime Dheu;
  •  Trupi i rruges dhe punime asfaltike;
  •  Bordura;
  •  Ulluqe anesore;
  •  Mbrojtje Skarpate;
  •  Pilota me sonde;
  •  Vendosje Ankorash;
  •  Ura
  •  Punime Drenazhi dhe Tombino.