ShqipEnglish

Projekte

Objekt Banimi dhe Shërbimi, “Apollonia 2”, Durrës

“Apollonia 2” është një kompleks i përbërë nga 3 ndërtesa A, B dhe C me një sipërfaqe totale. “Apollonia 2” përfshin qendër tregetare, ambiente sportive, pishinë, palestër, kopësht dhe ambiente të tjera argëtimi për fëmijë dhe të rritur.