ShqipEnglish

Projekte

Projekte Rezidenciale, Presidenca

Me 2012, Me rastin 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise, VEGA ofroi sponsorizim per restaurimin e Nderteses se Presidences.

Duke qene simbol Kombetare dhe institucion me I larte i Shqiperise, Presidenca ka tashme nje pamje te re.

Punimet e kryera per rikonstruksionin e saj konsistojne ne:

  • Rehabilitimin e Oborrit (shtrim dhe gjelberim);
  • Rikosntruksioni I Fasades;
  • Ndricimi I jashtem;
  • Nderimi I nje shatervani