ShqipEnglish

Projekte

Emergjence Civile, Puke

Ne Shkurt 2012 VEGA ofroi sponsorizim per bllokimin nga debora ne rrethin e Pukes.

Mjetet qe u perdoren: 4 FADROMA DHE 2 TRAKTORE

Segmentet ku u punua:   FUSHË ARRËZ – FIERZË         76 KM

RREPS-GJEGJAN – FUSHË ARRËZ       40 KM

DUKAGJIN – QAFSHLLAKË       35 KM