ShqipEnglish

Projekte

ER PETROL

Kjo ishte nje pune me pergjegjesi, pasi ishte e nevojshme prishja e nderteses se karburantit te vjeter, te tendes, sheshit dhe te gjitha pajisjeve teknike si depozitat e karburantit , tubave etj dhe te ndertohej nje e re ne prezence te nderteses eksiztuese me shume kate.

Kompania VEGA I menaxhoi punimet ne nje kohe shume te shkurter, pa incidente dhe e mbylli projektin me punime shume cilesore.

Pershkrimi I punimeve kryesore:

  • shembjen e nderteses se vjeter te stacionit
  • cmontimin e paisjeve dhe depozitave te naftes
  • cmontimin e tubacioneve
  • ndertimin e nje stacioni te ri nafte